Tarieven

PC Computerhulp PCHulpIJmuiden tarieven
Wat zijn nou de kosten als ik me PC/laptop laat repareren?.

Is het het nog wel waard om me apparaat te laten repareren?

Wij rekenen minimaal 1 uur als we naar u toe komen, (de auto rijdt helaas ook niet op water en er moet ook brood op de plank komen) de meeste problemen kunnen we wel binnen dat énè`uur oplossen, mochten we nu al gauw zien dat het langer gaat duren dan geven we dat uiteraard van te voren aan. Ook spreken we vaste bedragen af als we windows opnieuw moeten installeren maar dan zal de pc/laptop wel even met ons mee moeten gaan en blijven overnachten. Hierdoor kunnen we vast bedrag afspreken en komt u niet voor verassingen te staan achteraf (want er zit altijd wel iets tegen en doordat we een vast bedrag af hebben gesproken heeft u daar als klant geen last van) als we “grote” reparaties bij de klant doen blijft de klok tikken ook als het tegen zit en bent u dus duurder uit. Langzame computer, printers die niet werken, wifi die continu wegvalt, foto’s die weg zijn en zo kunnen nog wel even doorgaan. Niemand zit te wachten op problemen met de computer, laptop of tablet. Wij kunnen de meeste problemen met uw computer, laptop, tablet of randapparatuur bij u thuis oplossen. Mocht dit niet lukken zullen we in overleg het desbetreffende apparaat meenemen voor reparatie, dit is meestal binnen 1 dag opgelost. Heeft u problemen met 1 van deze dingen  maak dan snel een afspraak met 1 druk op de knop hiernaast. De tarieven kunt u hieronder bekijken.

Tarieven.

Particulier (minimaal 1 uur)

49,95 inclbtwper uur
 • Voorrijkosten IJmuiden en 10km rondom IJmuiden €0,-
 • Uitgezonderd alles waarvoor je door de tunnel heen moet rijden.
 • Voorijkosten 10 – 15 km €17,50 incl. btw
 • Voorijkosten 15 – 20 km €25,- incl btw
 • Meer dan 20km in overleg

Zakelijk (minimaal 1 uur)

euro55,- exclbtwper uur
 • Voorrijkosten IJmuiden en 10km rondom IJmuiden €0,-
 • Uitgezonderd alles waarvoor je door de tunnel heen moet rijden
 • Voorijkosten 10 – 15 km €17,50 excl. btw
 • Voorijkosten 15 – 20 km €25,- excl btw
 • Meer dan 20km in overleg

PC Computerhulp bij u thuis.

Zoekt u een PC Computerhulp voor thuis? Wij van PC Hulp ijmuiden hebben ruime ervaring als het gaat om PC Computer probleem oplossen bij de mensen thuis. Voor een snel en doelgericht oplossing bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken met professionele en milieuvriendelijke materialen en gaan op een veilige manier te werk. PC Computer hulp is een specialistisch beroep die erg belangrijk is voor het onderhoud van uw PC, Computer, laptop etc. Samen met u kijken we altijd naar de juiste oplossing.

Benieuwd wat uw PC Computerprobleem gaat kosten? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

PC Hulp IJmuiden

PC Hulp IJmuiden is een computerbedrijf dat zich richt op het oplossen van problemen bij zowel particulieren als bedrijven in IJmuiden en omstreken. Elke dag staat ons team klaar om voor u aan de slag te gaan. Wij hebben een breed dienstenpakket, van PC Computerhulp aan huis, PC Computerhulp voor bedrijven en kantoren, PC Computerhulp op afstand, Webdesign, logo ontwerp digitale ontwerpen, etc etc geen computerprobleem is ons te gek.

Wij van PC Hulp IJmuiden streven altijd naar het beste resultaat, bij elke klus. Hierbij staat goed contact met de klant hoog in het vaandel.

Bent u op zoek naar PC Computerhulp aan huis, PC Computerhulp voor bedrijven en kantoren, PC Computerhulp op afstand, Webdesign, logo ontwerp digitale ontwerpen, bij P C Hulp Ijmuiden uit IJmuiden bent u aan het juiste adres! Wij kunnen een groot aanbod aan PC Computershulpdiensten aanbieden. Wij gaan graag voor u aan de slag. Wij staan al klaar om uw kant op te rijden.

Benieuwd wat uw PC Computerprobleem gaat kosten?
Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Maak nu een afspraak
Kies voor PC Hulp IJmuiden als u snel en vakkundig geholpen wilt worden tegen een “normaal”bedrag.
 • Korte en directe communicatie

 • Jarenlange ervaring

 • Breed dienstenpakket

 • Flexibel, er is veel mogelijk in overleg

 • Snel en vakkundig

Neem vrijblijvend contact op.
Wij staan voor u klaar!
PC Computerhulp aan Huis

PC Hulp
Computerhulp
aan huis

Meer informatie
PC Computerhulp bedrijven kantoren

PC hulp
Computerhulp
Bedrijven / Kantoren

Meer informatie
PC Computerhulp op afstand remote

PC Hulp
Computerhulp
op afstand

Meer informatie
Webdesign

Webdesign
Digitale ontwerpen
Logo’s

Meer informatie